Rud van Nistelroj podneo ostavku na mesto trenera PSV Ajndhovena

Klub je na kraju saopštenja zahvalio Van Nistelroju što je ove sezone sa PSV-om osvojio Superkup i Kup Holandije

24.05.2023. 15:27
  • Podeli:
Rud van Nistelroj_Ruud van Nistelrooy_Foto  Profimedia-646e0a1a7d8ac.webp Foto: Profimedia

Rud van Nistelroj podneo je jutros ostavku na mesto šefa stručnog štaba PSV-a, saopštio je danas fudbalski klub iz Ajndhovena. U saopštenju se navodi da su članovi Upravnog odbora kluba sinoć održali sastanak sa Van Nistelrojem.

"Odlučeno je da se sva pažnja preusmeri na meč poslednjeg kola holandskog prvenstva protiv AZ Alkmara, a da se razgovori nastave po završetku sezone. Van Nistelroj je jutros saopštio prvom timu i stručnom štabu da podnosi ostavku, pošto po njegovom mišljenju nije bilo dovoljno podrške unutar kluba da bi se saradnja nastavila", navodi se u saopštenju kluba iz Ajndhovena i dodaje se će klub na nedeljnom meču protiv AZ Alkmara da vodi Fred Roten.

Klub je na kraju saopštenja zahvalio Van Nistelroju što je ove sezone sa PSV-om osvojio Superkup i Kup Holandije.

PSV kolo pre kraja holandskog prvenstva zauzima drugo mesto na tabeli sa tri boda prednosti u odnosu na trećeplasirani Ajaks. Drugo mesto vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Van Nistelroj je PSV preuzeo 2022, a imao je ugovor sa klubom iz Ajndhovena do juna 2025. godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()