Rumenige savetuje Vlahovića: Jurnjava za novcem, dok si mlad, ne vodi ničemu

Mladi igrač veliki može da postane samo boravkom u jakom timu, stav je poznatog Nemca

21.12.2021. 12:44
  • Podeli:
Rumenige_Rummenigge_Pixsell_DPA Foto PixsellFrank HoermannDPA.jpg Foto: Pixsell/Frank Hoermann/DPA

Dušan Vlahović, od istaknutih fudbalera, dobija savete zlata vredne. Posle Boba Vieria i Antonia Kasana o fudbaleru Fiorentine govorio je i legendarni Nemac Karl Hajnc Rumenige

Nekada svetski renomiran fudbaler, danas menadžer Bajern Minhena, prokomentarisao je, za Rtv38, situaciju u kojoj se nalazi srpski internacionalac sa svojih 20 godina.

„Vlahović je veoma mlad momak koji je već postigao mnogo golova. Savetujem mu da ostane u Firenci jer jurnjava za novcem u ranim dvadesetim ne vodi ničemu. Igra u dobrom i jakom timu je najbolja stvar. Ja bih na njegovom mestu još neko vreme bio u Fiorentini. Samo tako može da postane veoma jak fudbaler. Komiso nema problema sa novcem, a po mom mišljenju on želi prvenstveno da vrati klub na puteve nove slave, da ponovo bude veliki. On se trudi i sve čini da tim igra veoma dobro. Projekat Fiorentine je ozbiljan i nadam se da će sa Vlahovićevim agentom naći najbolje rešenje za sve”, rekao je legendarni nemački fudbaler Karl Hajnc Rumenige.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()