Rutinska pobeda Belgije, ali Rumuni još imaju čemu da se nadaju

Samo tri šuta Rumuna ka golu rivala

22.06.2024. 22:52
  • Podeli:
belgija rumunija AP PhotoMartin Meissner-6677390584fc8.webp Foto: AP PhotoMartin Meissner

Fudbaleri reprezentacije Belgije savladali su selekciju Rumunije rezultatom 2:0 u utakmici 2. kola grupe "E"

Belgijanci su dominirali u pogledu poseda lopte i količini prilika. U drugom minutu videli smo golčinu Jurija Tilemansa kojem je povratnu loptu ostavio Romelu Lukaku, a ovaj otvorio stopalo i matirao Florina Nicu.

Upravo je Nica glavni razlog što Belgijanci posle prvih 45 minuta nisu imali tri gola na svom kontu.

U drugom poluvremenu, Belgijanci su bili sve opasniji. Lukaku je pogodio mrežu posle dodavanja De Brujnea, ali je pogodak poništen zbog ofsajda.

Pretili su Rumuni ali nije došlo do prave prilike, ali sa druge strane Belgijanci su lako došli do drugog kola. 

Kastels je ispucao loptu, De Brujne je došao do nje i pogodio za 2:0.

Pred sam kraj meča, sjajna prilika za Rumune. Lopta je išla ka praznom golu Belgije, ali je Kastanj uspeo da spase svoju mrežu u poslednjem trenutku i zbaci loptu.

Rezultat na kraju meča je ostao 2:0.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()