Šahtjor nastavio pregovore sa Arsenalom

Čelnici Šahtjora se u pregovorima sa Arsenalom uvek pozivaju na transfer Entonija, tvrdi Skaj sport

29.12.2022. 14:12
  • Podeli:
Mikail Mudrik-63ad923503811.webp Foto: Profimedia

Izvršni direktor Šahtjora Sergej Palkin izjavio je da će nastaviti pregovore sa Arsenalom u vezi transfera ukrajinskog fudbalskog reprezentativca Mihajla Mudrika (21) u londonski klub, prenosi "Skaj sport".

Šahtjor je odbio prvu ponudu Arsenala od 55 miliona funti za Mudrika.

"Nastavljamo pregovore. Dobili smo ponudu Arsenala, ali to nije ona cifra koju želimo da vidimo na našem stolu. Otvoreni smo za pregovore, spremni smo da razmenimo ideje. Ako se sada ne dogovorimo, onda ćemo nastaviti pregovore nekom drugom prilikom", rekao je Palkin.

Izvori bliski pregovorima tvrde da rukovodstvo Šahtjora smatra da je Mudrik bolji fudbaler od Entonija, koji je letos stigao u Mančester junajted iz Ajaksa za 86 miliona funti. 

"Čelnici Šahtjora se u pregovorima sa Arsenalom uvek pozivaju na transfer Entonija. Smatraju da Mudrik može da ode u drugi klub za najmanje 85 miliona funti. Postoji oprezan optimizam da će se čelnici dva kluba dogovoriti do početka zimskog prelaznog roka", navodi "Skaj sport".

Mudrik je član Šahtjora od 2018. godine, a za reprezentaciju Ukrajine odigrao je osam utakmica.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()