Salihamidžić iznenađen onim što je video ceo svet: Bili smo inferiorni u svakom aspektu

Bavarci su poveli pa dozvolili preokret i izgubili meč

20.03.2023. 12:22
  • Podeli:
hasan-salihamidzic-foto-profimedia.jpg

U derbiju 25. kola Bundeslige fudbaleri Bajera su na domaćem terenu u Leverkusenu savladali minhenski Bajern 2:1.

Bavarci su poveli u 22. minuti, kada je na asistenciju Goretcke suparničku mrežu pogodio Kimič. Ali, u drugom poluvremenu usledio je potpuni preokret.

U oba slučaja miran i precizan je bio Argentinac Palacios koji je u 55. minutu izjednačio na 1:1, dok je u 73. prevario Somera i osigurao svom klubu veliku pobedu. Bio je ovo tek treći ligaški poraz Bajerna ove sezone, a ujedno je time ostao drugi na tabeli.

Ima bod manje od Borusije iz Dortmunda. Bajer je nastavio sa penjanjem na tabeli pa je trenutno na sedmom mestu. Ujedno je Bajer, kombinovano u Bundesligi i Ligi Evrope, ostvario petu pobedu u nizu.

Utakmicu je komentirao Hasan Salihamidžić, sportski direktor Bajerna. 

"Ovakvo nešto se retko viđa. Promašili smo sve što smo mogli, a nadtrčala nas je ekipa koja je u četvrtak igrala utakmicu i pobedila. Bili smo inferiorni u svakom aspektu", kratko je poručio popularni Brazzo.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()