Samo što nisu podigli titulu: Inter preokrenuo, Samardžić dao "slučajno" gol

Milan zaostaje na drugom mestu

09.04.2024. 08:33
  • Podeli:
Fudbaleri Intera Lautaro Martinez-6614e10ed9cd4.webp Foto: Andrea Bressanutti/LaPresse via AP/Tanjug

Fudbaleri Intera savladali su Udineze u Udinama 2:1 (0:1) u poslednjoj utakmici 31. kola italijanske Serije A.

Udineze je poveo "slučajnim" golom srpskog reprezentativca Lazara Samardžića u 40. minutu, kada je posle njegovog ubacivanja lopta završila iza leđa Jana Zomera.

U nastavku prvo je Hakan Čalhanoglu izjednačio u 55. minutu iz penala, a pobedu Interu doneo je rezervista Davide Fratezi u 90+5. minutu.

Inter je nadomak jubilarne 20. šampionske titule jer sedam kola pre kraja ima 82 boda, 14 više od drugoplasiranog Milana.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()