Sančo nezadovoljan zbog Ten Haga: Sve što želim je da nasmejan igram fudbal

Trener Junajteda ne da šansu mladom fudbaleru i povremenom reprezentativcu Engleske

04.09.2023. 16:30
  • Podeli:
Džejdon Sančo-64f5e2a02aedf.webp Foto: AP Photo/Alberto Pezzali/Tanjug

Fudbaler Mančester junajteda Džejdon Sančo (23) kritikovao je menadžera Erika ten Haga, koji zbog lošeg rada na treningu nije uvrstio povremenog reprezentativca Engleske u ekipu za meč sa Arsenalom u Premijer ligi, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

Mančester junajted je poražen u Londonu od Arsenala rezultatom 3:1 u meču 4. kola Premijer lige. Sančo je na prve tri utakmice u Premijer ligi u igru ulazio sa klupe za rezervne fudbalere.

"Molim vas, ne verujte svemu što pročitate. Neću da dozvolim da ljudi govore stvari koje su potpuno netačne. Prošle nedelje sam vrlo dobro radio na treninzima. Verujem da za ovu odluku trenera postoje drugi razlozi u koje neću da ulazim, već duže sam žrtveni jarac, to nije pošteno", napisao je Sančo na društvenim mrežama i nastavio:

"Sve što želim je da nasmejan igram fudbal i da doprinesem mojoj ekipi. Poštujem sve odluke stručnog štaba, igram sa sjajnim igračima i zahvalan sam na tome. Takođe, znam da je svake nedelje novi izazov.  Nastaviću da se borim za ovaj grb bez obzira na sve".

Sančo je 2021. godine za 85 miliona evra stigao u Mančester junajted iz Borusije Dortmund. On je peto najskuplje pojačanje u istoriji kluba. Za Crvene đavole je odigrao 82 utakmice i postigao je 12 golova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()