Selektor Engleske održao reč: Sautgejt podneo ostavku, pa poslao snažnu poruku

Vreme je za promene

16.07.2024. 12:30
  • Podeli:
sautgejt-6693827346752.webp Foto: AP Photo/Thanassis Stavrakis

Fudbalska reprezentacija Engleske je poražena u velikom finalu Evropskog prvenstva po drugi put uzastopno, nakon čega su ostali i bez selektora, pošto je Geret Sautgejt odlučio da se povuče, odnosno, da da otkaz na mestu šefa struke ovog tima.

On je još ranije najavio da će to učiniti ako njegov tim ne postane prvak Evrope i održao je reč.

On je izdao i kratko saopštenje.

"Kao ponosni Englez, bila mi je čast da igram za Englesku, ali i da budem selektor. To je značilo sve za mene i dao sam sve za ovu repreznetaciju. Ali, vreme je za promenu, za novo poglavlje. Finale u Berlinu protiv Španije je bilo moja poslednja utakmica kao selektora Engleske", poručio je Sautgejt.

Trenutno se spekuliše i ko bi mogao da ga zameni, a jedan od favorita je Edi Hau.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()