Selektor Engleske samokritičan: Reprezentaciji je potreban selektor vrhunske klase

Fudbaleri Engleske pobedili su večeras Finsku rezultatom 3:1, u meču četvrtog kola Lige nacija

14.10.2024. 12:20
  • Podeli:
li karsli - 7 jun 2022 - Reuters-66be4e3a3b396.webp Foto: Reuters

 Privremeni selektor fudbalske reprezentacije Engleske Li Karsli izjavio je večeras da Engleska zaslužuje da je vodi trener vrhunske klase i da je on tek na putu da to postane.

Fudbaleri Engleske pobedili su večeras Finsku rezultatom 3:1, u meču četvrtog kola Lige nacija. 

"Zadovoljstvo je raditi ovaj posao i uživam unjemu. Ipak, Engleska na klupi treba da ima zvučno svetsko ime i nekoga ko je u dosadašnjoj karijeri osvajao trofeje, a ja sam tek na putu da to postanem", rekao je Karsli, prenosi Bi-Bi-Si.

On je prethodno vodio mladu selekciju Engleske, a za privremenog selektora izabran je pošto je Geret Sautgejt napustio reprezentaciju po završetku Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

"Moj zadatak je da odradim šest utakmica, zaista sam zadovoljan. Ovo je privilegovana pozicija. Nisam uživao poslednja dva dana posle poraza od Grčke. Jednostavno nisam navikao da gubim u timu Engleske i ne prihvatam baš najbolje poraze", izjavio Karsli.

Fudbaleri Engleske se nalaze na drugom mestu u grupi sa devet bodova, u petom kolu LN, 14. novembra gostuju Grčkoj.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()