Selektor Kanade o Borjanovom odlasku iz Zvezde: Svet mu je bio uzdrman

Informacija da se Borjan seli u Bratislavu čula se i preko okeana

16.06.2023. 12:37
  • Podeli:
Milan Borjan-1667509459902.webp Foto: Miloš Milivojević/Tanjug

Ne stišava se bura oko najboljeg golmana Crvene zvezde u 21. veku Milana Borjana. Nemir u redove šestostrukog uzastopnog šampiona Srbije uneo je novi šef stručnog štaba Barak Bahar dan posle promocije. 

Izraelac je telefonom obavestio neprikosnovenu „jedinicu” crveno-belih od 2017. da ga ne vidi kao prvi izbor za novu sezonu.

Bahar je tada pokvario idiličan odmor porodici Borjan u Parizu, a reprezentaivca Kanade praktično izveo iz takta. Kapiten najtrofejnijeg srpskog kluba ne želeći da se odrekne minutaže i time ostane starter u selekciji zemlje javorovog lista, odlučio je da pronađe novi klub. 

Potraga nije dugo trajala, pa će naredne sezone čuvar mreže rođen u Kninu zavidno umeće pokazivati u Slovanu, šampionu Slovačke.

Informacija da se Borjan seli u Bratislavu čula se i preko okeana, pa je sud o njemu dao i selekor Kanade Džon Herdman:

"Borjanu niko ne može da uzme poverenje. Trenutna dešavanja su samo običan korak na putu do heroja. Svaki heroj prolazi kroz uspone, ali ponekad dođe momenat kad se aktiviraju pitanja o tome ko ste vi zapravo. Milan sad mora da se resetuje i napravi veliki korak napred kako bi postao heroj u novom klubu Slovanu iz Bratislave."

Džon Herdman ističe da Zvezdin as nije pretplaćen na mesto u reprezentaciji, ali da ga zaslužuje na svakom treningu i okupljanju, piše Žurnal. 
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()