Selektor Orlova pred meč sa Mađarskom: Došli smo da pobedimo i vratimo tri boda

Piksi je naveo da je zadovoljan radom ekipe

14.10.2023. 09:07
  • Podeli:
Tan2023-10-0912210577_0 dragan stojković piksi foto strahinja aćimović-652a3d0e232f3.webp Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi je na konferenciji za medije pred meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sa Mađarskom naveo da je pobeda glavni cilj na "Puškaš areni" i plasman na EP 2024.

"Cilj svih nas, prevashodno mene pošto sam najodgovorniji za rezultate, jeste da Srbija igra na Evropskom šampionatu i učinićemo sve da tako bude", rekao je Piksi.

Piksi je naveo da je zadovoljan radom ekipe.

"Tim znam 99 odsto. Ono što mene raduje jeste da su momci dobro radili i jedva čekamo utakmicu", istakao je Stojković.

Selektor je otkrio da u konkurenciji za tim zbog povrede neće biti Miloš Veljković, ali da se nada da će biti spreman za Crnu Goru.

"Mađari su nas pobedili u Beogradu, bili su bolji u prvom, mi u drugom poluvremenu, ali odneli su nam tri boda. Mi smo došli da pobedimo i povratimo ta tri boda. Sve u svemu, siguran sam da će biti dobra utakmica", naglasio je Stojković.

Kapiten Dušan Tadić rekao je da se nada da će ekipa odigrati kao na nekim drugim utakmicama odluke uoči Mundijala u Kataru.

"Došli smo da pobedimo, uvek smo inspirisani na lepim stadionima kao što je 'Puškaš arena'. Ali moram da kažem i da su na prošlom meču na 'Marakani' bili odlični uslovi, sjajan teren", rekao je Tadić.

Stadion je prelep i nosi ime legendarnog fudbalera, nadovezao se selektor Stojković.

"Njihova prednost je što će imati 65.000 gledalaca, a mi smo praktično igrali pred praznim tribinama", poručio je Stojković.

U drugom meču grupe Bugarska dočekuje Litvaniju od 18 sati. Mađarska i Srbija vode na tabeli sa po 10 bodova, s tim što Mađari imaju meč manje. 

Sledi Crna Gora sa osam, a Bugarska i Litvanija imaju po dva. Srbija narednog utorka dočekuje Crnu Goru na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()