Selektor Portugala: Ronaldo je jedinstven igrač na svetu

Važno je imati kompletnu svlačionicu, smatra pred Roberto Martinez

27.03.2023. 12:20
  • Podeli:
Kristijano Ronaldo_Armando Franca AP Tanjug-641b640ad5822.webp Foto: Armando Franca / AP / Tanjug

Selektor portugalske fudbalske reprezentacije Roberto Martinez izjavio je da je bitno da Kristijano Ronaldo bude u nacionalnom timu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koje će naredne godine biti održano u Nemačkoj, prenose lokalni mediji.

Portugalija je startovala u kvalifikacijama za EP 2024. sa dve ubedljive pobede protiv Lihtenštajna (4:0) i Luksemburga (6:0). Ronaldo je sa 198 utakmica postao rekorder po broju nastupa za nacionalni tim.

"Ronaldo je jedinstven igrač na svetu, sa najvećim brojem nastupa za reprezentaciju. Za svlačionicu je veoma važno iskustvo, koje on ima. Svi igrači imaju važnu ulogu - mlađi zbog svoje volje i motivacije. Kristijano Ronaldo, Rui Patrisio i Bernardo Silva donose iskustvo. Važno je imati kompletnu svlačionicu", rekao je Martinez.

Portugalija će naredni meč u kvalifikacijama za EP 2024. odigrati 17. juna protiv selekcije Bosne i Hercegovine.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()