Serija odlazaka u Fudbalskom savezu Srbije: Nova ostavka nakon Evropskog prvenstva

U Kuću fudbala stigao je na predlog Nedimovića

06.07.2024. 15:22
  • Podeli:
FSS logo-646ca1ad2905c.webp Foto: FSS

Nakon odlaska Branislava Nedimovića iz Fudbalskog saveza Srbije usledile su nove promene.

Naime, Fudbalski savez Srbije napustio je i drugi potpredsednik, Branko Zečević. On je na toj funkciji proveo 16 meseci, a u Kuću fudbala stigao je na predlog Nedimovića.

Odlaskom Zečevića sa funkcije u problemu je Odbor za hitna pitanja koji je sa pet članova sada spao na samo tri i čine ga predsednik Dragan Džajić, te potpredsednici Janoš Žemberi i Sandra Sremčević. Time je i Izvršno odbor FSS ostao bez dva člana.

Naredna sednica odbora trebalo bi da se održi u ponedeljak 8. jula, a za otkazivanje iste biće dovoljno da jedan od preostalih članova ne dođe.

Ono što se najavljuje je rešavanja ključnih pitanja za novu sezonu a očekuje se i konstituisanje Veća za rešavanje sporova. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()