Sin Dejana Stankovića krenuo očevim stopama: "Zakucani" ugovor sa Interom

Aleksandar od početka karijere krči put u plavo-crnom dresu

01.10.2023. 11:17
  • Podeli:
Aleksandar Stankovic-65193d1481265.webp Foto: Profimedia

Aleksandar Stanković i Đakomo Stabile su deca Intera koja su sa "nero-azurima" potpisala višegodišnji ugovor i "zakucala" svoju vernost prema klubu sa San Sira. 

Sin legendarnog igrača Intera, danas trenera Ferencvaroša, Dejana Stankovića ide očevim stopama, samo što on put u italijanskom klubu krči od samog početka. Sada sa napunjenih 18 godina i punoletstvom odlučio je da, kao omladinac, nastavi karijeru u plavo-crnom dresu. 

Stanković i Stabile igraju za tim koji sa klupe vodi bivši as Intera Kristijan Kivua. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()