Skandal u srpskom fudbalu: Napadnuti igrači od strane redara

Utakmica pala u drugi plan

01.04.2024. 14:15
  • Podeli:
Lopta-64c24c65ee10c.webp Foto: Profimedia

Fudbaleri Radničkog iz Zrenjanina i 1. maja odigrali su nerešeno - 1:1, ali nakon meča ne priča se o fudbalu, već o dešavanjima van terena.

U svlačionici su napadnuta dvojica fudbalera zrenjaninskog srpskoligaša, piše Sportski žurnal.

Kako se navodi, oni su udareni sa spoljne strane kroz prozor, i to od jednog redara. Napadnut je i jedan od zvaničnika Radničkog, tokom poluvremena u sudijsku svlačionicu ulazila su nepoznata lica.

"Čuo sam da se nešto dešavalo, ali ništa nisam video i ne bih o onome što se pričalo posle utakmice. O tome će da se oglasi klupsko rukovodstvo i ne mogu da govorim o nečemu što se odigralo daleko od moga vidokruga. Što se susreta tiče, nismo na predhodnim mečevima stvorili prilika kao u Rumi. Više puta izlazili smo ispred golmana i nismo pogodili. Na kraju smo, u poslednjem minutu, kažnjeni. Pre meča bili smo zadovoljni bodom, imajući u vidu da smo bili oslabljeni i da su motivi domaćina do neba. Na kraju žalimo što smo ostali bez plena. Problem su donele i povrede, Strahinja Karišić je igru napustio posle pola sata i moraće da miruje, a na povrede se žale Danilo Provči i Petar Radić. Na lošijem terenu nismo igrali", rekao je pomoćni trener Srđan Zakić.

Zbog svega što se dogodilo, vođstvo kluba sa Begeja odlučilo je da uputi žalbu FSV oko organizacije utakmice.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()