Skandalozno ponašanje Ronalda: Svađao se sa publikom, terao sutkinju, pa brisao dres o genitalije

Portugalac je zgrozio svet svojim ponašanjem

09.02.2024. 17:30
  • Podeli:
Tan2024-02-0820041564_7 kristijano ronaldo (P Photo-65c614db682ba.webp Foto: Tanjug/AP Photo

Fudbaleri Al Nasra, predvođeni Kristijanom Ronaldom poraženi su od Al Hilala (2:0), u timu u kome zapaženu ulogu imaju Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić. Igrao se veliki derbi u okviru pripremnog kupa u Rijadu, a ponašanje Portugalca tokom i nakon utakmice zgrozilo je svet.

Igrači u plavim dresovima su došli do vođstva u 17. minutu preko Sergeja Milinkovića-Savića, a konačni rezultat već u 30. minutu postavio je prelepim golom Salem Al Dawsari. To sve, veoma je pogodilo Ronalda. 

Petostruki osvajač Zlatne lopte za vreme utakmice prolazio je kroz već standardan tretman, s tribina se čulo skandiranje imena njegovog glavnog igračkog rivala Lionela Mesija

Protivnički navijači redovno sprovode ovu praksu u utakmicama protiv Ronalda, a lakoća kojom se napadač Al Nasra može isprovocirati samo im ide na ruku. Pa je tako Ronaldo upravo na jedno od takvih skandiranja odgovorio da Argentinac nije tu.

Potpuno je Kristijano poludeo na prijateljskoj utakmici. Nakon interakcija sa protivničkim navijačima, prešao je i na glavnog sudiju meča, tačnije sutkinju Tori Penso, na koju je urlao tokom meča i više puta rekao da ode s terena i to joj pokazivao rukama.

Prilikom izlaska sa terena usledio je novi Ronaldov ispad. Navijači Al Hilala bacali su sa tribina dresove svoje ekipe. 

Portugalac je pokupio jedan dres s poda, stavio ga u gaće i njime obrisao genitalije. Sve to snimili su suparnički navijači iz više uglova.

Ovakav skandal, stvarno ne priliči jednom od najboljih fudbalera sveta. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()