Skudeto proslavljen na pravi način: Milinković-Savić primio dva gola u slavljeničkoj atmosferi na Meaci

Inter sve doveo na veselje zbog Skudeta

28.04.2024. 15:03
  • Podeli:
inter-662e491ae46a6.webp Foto: AP Photo/Luca Bruno

Fudbaleri Intera savladali su Torino u prvoj nedeljnoj utakmici 34. kola italijanske Serije A i na taj način su na najbolji mogući način proslavili osvojen Skudeto pred svojim navijačima - 2:0 (0:0).

Posle relativno mirnog prvog poluvremena gde nije bilo golova, sve se zakuvalo odmah na startu drugog, gde je Tameze isključen zbog jako oštrog starta u 49. minutu.

To je potpuno otvorilo put Interu ka pobedi, pa je tako Hakan Čalhanoglu u 56. minutu na asistenciju Henrika Miktarijana prvi put uspeo da savlada našeg Vanju Milinković-Savića.

Samo četiri minuta kasnije sve je i definitivno rešeno, pošto je Inter dobio penal, a ulogu realizatora je ponovo preuzeo danas raspoloženi Čalhanoglu, koji je postigao drugi pogodak i tako "obezbedio" veliko slavlje domaćina.

Na kraju same utakmice, fudbaleri Intera su se okupili na centru igrališta gde su zajedno sa navijačima proslavili Skudeto, iako do kraja Serije A imamo još čak četiri kola.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()