Šok u Dortmundu: Terzić podneo ostavku na klupi Borusije

On je sa nemačkim klubom stigao do finala Lige šampiona

13.06.2024. 13:30
  • Podeli:
edin terzic reuters-665c0dc8f18b3.webp Foto: Reuters

Borusija iz Dortmunda je protekle sezone bila peta u Bundesligi, ali je pod vođstvom Edina Terzića senzacionalno stigla do finala Lige šampiona.

Dobro je igrao nemački tim, i navijači su bili zadovoljni, ali sada je stigla informacija koja je šokirala sve. Edin Terzić je  neočekivano je podneo ostavku na mesto trenera.

On još uvek nije zvanično napustio klub, jer čelnici kluba trenutno imaju sastanak u sedištu u Brakelu, ali mediji prenose da je nobično što mu prisustvuje i pravni savetnik doktoro Robin Šteden.

Terzić je za Borusiju vezan još od 2010. kada je počeo trogodišnju epizodu kao skaut i pomoćni trener u omladinskoj akademiji, a kao saradnik trenera prvog tima Jirgena Klopa.

Takođe,  2018. je dobio UEFA Pro licencu, nakon što je završio 18-mesečni kurs Fudbalskog saveza Engleske.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()