Spaleti nakon plasmana u osminu finala EP: Ovo je fudbal, zaslužili smo

Italija će u osmini finala EP igrati protiv Švajcarske

25.06.2024. 09:00
  • Podeli:
spaleti-667a6afa3462c.webp Foto: AP Photo/Petr David Josek

Selektor fudbalske reprezentacije Italije Lučano Spaleti izjavio je da je njegov tim zasluženo izborio plasman u osminu finala Evropskog prvenstva u Nemačkoj, prenose italijanski mediji.

Italija je izborila plasman u osminu finala EP, pošto je sinoć u Lajpcigu odigrala nerešeno sa Hrvatskom 1:1, u meču poslednjeg, trećeg kola Grupe B.

Italija, koja je aktuelni evropski šampion, osvojila je drugo mesto u grupi sa četiri boda.

Fudbaleri Hrvatske su poveli golom Luke Modrića u 55. minutu, a izjednačenje Italiji doneo je Matija Zakanji u osmom minutu nadoknade vremena.

"Ovo je fudbal. Neke stvari moramo da ispravimo. Možemo da budemo zadovoljni rezultatom, ali je potrebno da pokažemo više", rekao je Spaleti.

On je istakao da su fudbaleri Italije verovali u plasman u osminu finala EP.

"Kada dođu ovakve situacije niko vas ne pita da li ste igrali dobro ili loše. Zadovoljan sam kako je Rikardo Kalafjori izneo loptu i asistirao, ali u odbrani moramo da igramo bolje. Bilo je dosta nelogičnosti u igri i banalnih grešaka, ali smo zasluženo prošli u osminu finala EP", zaključio je Spaleti.

Italija će u osmini finala EP igrati protiv Švajcarske.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()