Španci tvrde: Alveš prestao da jede u zatvoru jer ga je supruga ostavila

Mediji svakodnevno vrebaju oko zatvora kako bi dobili informaciju više o brazilskom fudbalskom rekorderu

19.03.2023. 09:42
  • Podeli:
Dani Alveš-63db7e6835e38.webp Foto: AP Photo/Pavel Golovkin/Tanjug

Slavni brazilski fudbaler Dani Alveš (39) prestao je da jede u zatvoru kada je saznao da ga supruga Žoana Sanz ostavlja, tvrdi španska televizija "Cuatro".

Nekadašnji igrač Barselone optužen je za silovanje 23-godišnje devojke u španskom noćnom klubu. Sanz ga je navodno posetila u ponedeljak, kada mu je saopštila svoju odluku.

Španci tvrde kako je Alveš "uništen i nervozan, zatvoren u ćeliji i ne želi ni sa kim da razgovara". 

Brazilski medij "Easim" dodaje kako je Sanz navodno dvaput posetila Danija, koji je izbegavao razgovor sa njom jer se bojao upravo takve informacije.

Španski medij su ranije objavili kako je Alveš u teškom psihičkom stanju nakon što je sud u Barseloni odbio zahtev advokata da se fudbaler pusti uz kauciju kako bi se branio sa slobode.

Alveš je bivši igrač Sevilje, Barselone, Juventusa, PSŽ ...

Tokom igračke karijere osvojio je rekordna 43 trofeja sa klubovima i reprezentacijom Brazila, za koju je upisao 126 nastupa i osam golova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()