Spartak bi da otkupi ugovor igrača Zvezde: Mladi Srbin je investicija

Igrač tek želi da se dokaže

04.02.2024. 18:08
  • Podeli:
Andrej Djurić-65bfc43e8385b.webp Foto: Profimedia

Andrej Đurić (20), igrač pod ugovorom sa Crvenom zvezdom, oduševio je prethodnih dana Mihaila Gašparika, trenera Spartaka iz Trnave.

Dete kluba sa "Marakane" nosilo je na nekoliko utakmica kapitensku traku u dresu slovačkog superligaša, a od prošlog leta je među nekolicinom pozajmljenih igrača crveno-belih inostranim klubovima.

Talentovani defanzivac, rođen 2003. godine, kali se u dresu Spartaka, jednog od najpopularnijih klubova Slovačke. Slovaci su spremni da otkupe ugovor od Crvene zvezde kad bude istekla pozajmica, prenosi Sportski žurnal

Visoki adut u odbrani ekipe iz Trnave ostavio je jak utisak na Gašparika, koji je za slovačke medije istakao:

"Hoćemo da iskoristimo opciju da otkupimo Andreja Đurića, iako to ima daleko veću cenu. Mladi Srbin je investicija i isplatiće se klubu nekoliko desetina puta", rekao je Gašparik.

Đuriću dobro u Slovačkoj

Andrej Đurić je odigrao devet utakmica u šampionatu za jednog od slovačkih predstavnika na evropskoj sceni, veću minutažu imao bi da ga povreda na meču sa Nordsjelandom u Lige konferencije nije sprečila da nastavi utabanom fudbalskom stazom.

"Bio bih srećan da Spartak iz Trnave iskoristi opciju, jer ako Bog da, tek tad ću pokazati koliko mogu i znam", rekao je Đurić. 
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()