Spektakl u Saudijskoj Arabiji: Mesi doleteo na meč sa Ronaldom

Ekipa Intera iz Majamija dočekana u Rijadu uz sve tradicionalne običaje

26.01.2024. 16:02
  • Podeli:
Lionel Mesi-65b3c41c87735.webp Foto: AP Photo/Julio Cortez/Tanjug

Fudbaleri Intera iz Majamija stigli su u Saudijsku Arabiju, a razlog ovog dalekog puta jeste utakmica u Rijadu , zakazana za četvrtak 1. februar, protiv domaćeg Al Nasra

Američka ekipa dočekana je u Rijadu uz tradicionalnu muziku i cveće, na aerodromu i u hotelu. 

Inter je krenuo na svetsku turneju, a odmah na početku igraće pravi spektakl. Na stadionu Al Nasr, posle dugo vremena, još iz perioda igranja u španskoj Primeri, srešće se na suparničkim stranama Lionel Mesi, kao gost i Kristijano Ronaldo, kao domaćin. 

Portugalac, najveći ambasador Saudijske Pro lige, poslednjih dana ima povredu, ali iz Rijada stižu informacije da će moći da igra. 

Očekivanja od meča Inter Majami - Al Nasra su ogromna. U Arabiji sanjaju da vide dva velikana fudbala licem u lice, a naročito što su preponosti što su domaćini utakmice koja, bi mogla, da bude poslednji susret dva velika rivala na terenu.   

Inter Majami će prvi meč, u ponedeljak, 29. januara, odigrati u Arabiji protiv Al Hilala, ekipe koja je prva na tabeli tamošnjeg prvenstva.

Igrači su odmah izašli na trening, kako bi se upoznali sa stadionom i okolinom.

Nakon boravka u Arabiji, Mesi i ekipa lete na sledeću destinaciju - u Hong Kong, pa u Japan.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()