Srbi dominiraju Evropom: Jan Karlo Simić strelac za Anderleht

Jan Karlo Simić pokazao da je u sjajnoj formi

06.10.2024. 16:30
  • Podeli:
jan karlo simic profimedia-6702992123ad0.webp Foto: Profimedia

U okviru 10. kola belgijskog prvenstva, fudbaleri Anderlehta dočekali su Standard iz Liježa. U centru pažnje nedugo po početku našao se srpski defanzivac, Jan Karlo Simić.

U 10. minutu Piksijev "orao" je uspeo da se upiše u listu strelaca, i to po prvi put u dresu Anderlehta.

Naime, Veršeren je centrirao sa boka, a Simić je sjajno skočio i glavom poslao loptu uz samu desnu stativu, za erupciju oduševljenja.

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu ispod:

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()