Srce pripada Marakani: Dragović ne može bez Crvene zvezde

Ljubav prema Zvezdi usadio mu je deda Zlativoje

23.06.2024. 21:54
  • Podeli:
dragovic-6652353b70f1f.webp Foto: TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ

Sada već bivši kapiten Crvene zvezde, Aleksandar Dragović je ovog leta napustio klub sa Marakane. Ipak, ljubav prema crveno-belima je kod popularnog "Draga" po svemu sudeći sve jača i jača.

Naime, nakon tri godine je završio prelepu odiseju i sada okreće novi list – najverovatnije u Austirji iz Beča.

Ipak, dok ima slobodno vreme, Zvezda ne može da mu izađe iz misli. Iako je razdužio opremu srpskog šampiona,  Dragović se pojavio na pripremama Crvene zvezde.

Došao je na Zlatiboru da poseti svoje bivše saigrače i drugove za ceo život.

Doskorašnji kapiten je iznenadio crveno-bele i dao im podršku u pripremi za novu sezonu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()