Srpska mašina u Saudijskoj Arabiji gazi redom: Sergej i Mitrogol vodili Al Hilal do nove pobede

Tim naših internacionalaca je ubedljivo prvi na tabeli sa 59 bodova, čak sedam više od drugolasiranog Al Nasra

26.02.2024. 18:18
  • Podeli:
sergej milinković savić, 28 feb 2024 - profimedia-65dcc4994320e.webp Foto: Profimedia

Srpski fudbaler Sergej Milinković Savić je dao gol, a njegov reprezentativni saigrač Aleksandar Mitrović je bio asistent u pobedi Al Hilala rezultatom 2:0 na gostovanju Al Etifaku u meču 21. kola najkvalitetnije lige Saudijske Arabije.

Milinković Savić je u 39. minutu postigao gol na asistenciju Rubena Nevesa, dok je Mitrović u 45+5. dodao do Salema al Davsarija za konačnih 2:0. Al Etifak, koji sa klupe vodi Stiven Džerard, nije uspeo da stigne ni do počasnog gola.

Al Hilal je ubedljivo prvi na tabeli sa 59 bodova, čak sedam više od drugolasiranog Al Nasra. Do kraja šampionata ostalo je još 17 kola.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()