Stanković: Još verujem u opstanak, ne predajemo se

Iskustvo i osećaj za gol Kvaljarela mogu da budu krucijalni u nastavku sezone, rekao je trener Sampdorije

29.01.2023. 09:43
  • Podeli:
Dejan Stanković-1666299674454.webp Foto: Profimedia

Sampdorija je na rubu provalije koja vodi ka nižem rangu takmičenja. Trener Dejan Stanković nikako ne uspeva da skloni ekipu na puta poraza i klizanja iz Serije A u Seriju B

Svaki izgubljeni meč (poslednji od Atalante 2:0) zakucava tim iz Đenove za dno tabele, ali nada za opstankom još živi kod vođe sa klupe Dejana Stankovića:  

"Momci su dali sve od sebe. Hajde da više ne razmišljamo o ovom meču i pređemo na sledeći. I dalje verujem u opstanak jer imamo ponos i ne predajemo se. Ne krijemo se, daćemo sve od sebe. Kvaljarela se trudi i pokušava da nađe svoj ritam. Njegovo iskustvo i osećaj za gol mogu biti krucijalni u nastavku sezone".

Sampdorija je predposlednja na tabeli Serije A sa svega dve pobede, tri remija i čak 15 poraza. U zoni ispadanja nalaze se poslednje plasirani Kremoneze koji je bez pobede u 20 odigranih kola, ali i Verona koja je na 12 bodova. 

U narednom kolu Sampdorija igra protiv Monce. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()