Stanković posle pobede: Dugo sam čekao da dotrčim ispod južne tribine da proslavim

Momci su bili izvanredni i igra je pokazala njihovu želju, pokazala je da se ne predaju, rekao je trener Sampdorije

20.03.2023. 09:43
  • Podeli:
Dejan Stanković-64181f71dd74b.webp Foto: Profimedia

Sampdorija je konačno slavila. I to kod kuće. Prvi put ove sezone. 

Ekipa iz Đenove je na svom terenu savaldala Veronu (3:1), ekipu koju juri da prestigne na tabeli i krene ka sigurnoj zoni opstanka u Seriji A. Prekid lošeg niza oduševio je igrače, a posebno trenera Dejana Stankovića. Svaka pobeda je za radost i slavlje. 

"Pobedili smo, možda smo dosta improvizovali, ali bilo je previše važno da osvojimo tri boda. Dugo sam čekao da dotrčim ispod južne tribine da proslavim, jedva sam čekao da uživam u ovom trenutku. Zaista sam srećan zbog momaka, bili su izvanredni i igra je pokazala njihovu želju, pokazala je da se ne predaju. U prvom poluvremenu smo dosta prilika stvarali, a u drugom se pojavio mali strah i to je u redu. To je pobeda za naše navijače koji su uvek divni i ne zaslužuju ovakvu sezonu", poručio je Stanković.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()