Stanković uzeo tri boda Čukaričkom: Verovali smo i bili za to nagrađeni

Plan je brzo otišao u kontra smeru, kaže trener Ferencvaroša

01.12.2023. 08:45
  • Podeli:
Dejan Stankovic-65698ebbd7f34.webp Foto: AP Photo/Francois Walschaerts/Tanjug

Trener fudbalera Ferencvaroša Dejan Stanković izjavio je u Leskovcu da je njegov tim ostvario veliku pobedu protiv Čukaričkog u Ligi konferencija.

"Celom timu sam rekao da nije normalo da nakon pet minuta izgubimo plan utakmice. Klub kao Ferencvaroš to ne sme da radi. Moj govor je bio direktan na poluvremenu, ali to ostaje među nama. Pričao sam im kao otac, kao stariji brat, ne kao trener. Sviđa mi se reakcija tima u drugom delu. Sve sam ubacio sa klupe na teren, da napadnem i okrenem igru . Na sreću, pobedili smo. Zašto? Borili smo se, bili tim i kada imate takvo ponašanje poklon će doći na kraju".

Kaže trener Ferencvaroša da bod nikada ne bi prihvatio.

"Bod nikad ne bih prihvatio, čak ni u u 80. minutu kad smo gubili. Videli ste po mojim reakcijama, pokušao sam sve da izmenama okrenem meč. Čestitke Čuki iz srca, to što sam pričao i pre utakmice ne govorim samo zato sto sam prijatelj sa Matijaševićem i Obradovićem, vec zato što vidim neke stvari. Zaslugom Čukarickog smo imali problema, ali bih problem opet tražio kod svojih igrača. Drugo poluvreme je bilo dosta bolje, prebacili smo težište igre na njihovu polovinu i onda dođe nagrada.

Fjorentina je prva u grupi sa 11 bodova, Ferencvaroš drugi sa devet, Genk treći sa šest, a Čukarički je na poslednjem mestu bez osvojenog boda.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()