Stanojević nezadovoljan nakon poraza: Ko nije pokazao kvalitet?

Ubedljiv poraz crno-belih

08.07.2024. 12:50
  • Podeli:
aleksandar stanojević, 17 jun 2024 - foto Dusan Milenkovic ATAImages (2)-667011136d908.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Fudbaleri Partizana poraženi su od CSKA u finalu Bratskog kupa, a rezultat je bio 3:0.

"Bio je neverovatan ambijent, lep. Igrali smo sa strpljenjem sve vreme. Prvo poluvreme je bilo bolje od drugog po nas. Izgubili smo kontrolu u drugom poluvremenu definitivno i prvo poluvreme je bilo bolje. Nisam zadovoljan drugim poluvremenu, neki igrači nisu pokazali svoj talenat. Ovo je naš program i fokus", rekao je Stanojević.

U prvom poluvremenu su crno-beli bili daleko bolji.

"Prvo poluvreme je način na koji želimo da igramo. Kontrolisali smo loptu, nismo bili dovoljno opasni, ali generalno smo imali dobre situacije. U drugom poluvremenu smo bili loši u svim detaljima, u napadu, odbrani, nismo igrali kako smo želeli. Rezultat i onako kako smo igrali nije dovoljno za Partizan", rekao je Stanojević. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()