Stanojević: Ovo je realnost, moraćemo da napravimo radikalne promene

Crno-beli su porazom od Genta završili sezonu u evropskim takmičenjima

28.08.2024. 20:37
  • Podeli:
stanojevic aleksandar-669b5e8c6d37f.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je večeras da su crno-beli zasluženo eliminisani od Genta u plej-ofu za plasman u Ligu konferencija.

Fudbaleri Genta pobedili su večeras na svom terenu ekipu Partizana 1:0 u revanš meču plej-ofa za plasman u LK. Belgijski klub je izborio plasman u grupnu fazu LK, pošto je i u prvom duelu, koji je odigran prošle nedelje u Beogradu, slavio rezultatom 1:0.

"Partizan je tu gde jeste. Nismo zaslužili da uđemo u Evropu. Danas smo isto imali mnogo prilika, ali ih nismo iskoristili, ne možemo da idemo dalje ako ne postignemo gol. Neverovatno je šta smo danas promašili“, rekao je Stanojević posle meča za TV Arena sport.

Fudbaleri Partizana su u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona eliminisani od kijevskog Dinama, a potom je Lugano bio bolji od crno-belih u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. 

Fudbaleri Partizana su porazom od Genta postali prvi klub u istoriji, koji je ispao iz sva tri UEFA takmičenja u sezoni.

"Ovo je realnost. Na kraju je nešto uvek realno. Bili smo egal protiv Lugana i Genta, ali nije slučajno što nismo prošli. U sreću ne verujem. Verujem u rad i karakter, a mi to nismo imali. Nismo postigli gol, kako možemo da prođemo ako ne damo gol", istakao je trener Partizana.

Crno-beli su porazom od Genta završili sezonu u evropskim takmičenjima.

"Imamo jasnu sliku šta nam je potrebno. Nastavljamo dalje. Očekujemo nove igrače. Moraćemo da napravimo radikalne promene, nažalost, prošla je Evropa. Moramo da krenemo u novu priču", zaključio je Stanojević.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()