Stavljena tačka na rivalstvo: Ako volite Ronalda, ne morate da mrzite Mesija

Istina je da su promenili istoriju fudbala

07.09.2023. 12:44
  • Podeli:
cristiano ronaldo -twitter-63b3d3ec9e8b8.webp Foto: Screesnshot/Twitter

Kristijano Ronaldo se udobno smestio u Saudijskoj Arabiji i odlučio da stavi tačku na svoje rivalstvo sa Lionelom Mesijem. Dvojica fudbalera su se u isto vreme vinula u evropski fudbal i svojim veštinama osvojila srca navijača. 

Bili su najveći konkurenti na terenu, naročito u dresovima Barselone i Real Madrida, kada su podelili i ljubitelje fudbala širom sveta na simpatizere Ronalda i simpatizere Mesija. 

Sada kada su stigli do zrelih godina, kada je jedan otišao u Al Nasr, da iskusni čari fudbala u Saudijskoj Arabiji, a drugi da razigra američki Inter iz Majamija, rivalstvo je splaslo. A na to javnosti ukazuje i Kristijano Ronaldo, prenosi ESPN.

"Ako volite Kristijana, ne morate da mrzite Mesija. Rivalstvo više ne postoji, a obojici nam ide veoma dobro", rekao je Ronaldo.

Dodao je Portugalac da su on i Mesi promenili istoriju fudbala, ali se međusobno, što je najvažnije, poštuju i uvažavaju.

"Nas dvojica smo promenili istoriju fudbala, poštujemo se i ne pridajemo značaj tom rivalitetu, iako igramo već 15 godina. Ne kažem da smo Mesi i ja prijatelji, ali međusobno uvažavanje postoji".

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()