Stefano Pioli: Ujedinili smo se, ali su nam potrebna pojačanja

Za konkurentnost u oba takmičenja potrebna nam je i veća konkurencija u ekipi, smatra trener Milana

29.05.2023. 14:20
  • Podeli:
Stefano Pioli-6437c2f361de3.webp Foto: Profimedia

Trener fudbalera Milana Stefano Pioli izjavio je da je zadovoljan što je njegova ekipa izborila plasman u Ligu šampiona, ali je dodao da očekuje kvalitetna pojačanja u letnjem prelaznom roku kako bi roso-neri mogli da budu konkurentni u svim takmičenjima, prenose italijanski mediji.

Milan je kolo pre kraja takmičenja u Seriji A izborio plasman u LŠ naredne sezone. Klub iz Milana se nalazi na četvrtom mestu na tabeli sa 67 bodova.

"Ove sezone smo u Seriji A postigli manje od očekivanog, dok je situacija u LŠ bila obrnuta. Ovo je prvi put da smo pokušali da se takmičimo na dva fronta i samo mogu da zahvalim mojim igračima na zalaganju. Istina je da smo u januaru i februaru imali težak period, ali igrači nikada nisu prestali da rade i veruju i ponovo smo se ujedinili", rekao je Pioli.

On je istakao da Milan mora da se pojača u letnjem prelaznom roku.

"Zavisi šta želimo. Ako želimo da igramo polufinale LŠ, onda je jasno da tim mora da bude pojačan. Nije bitno da li su u pitanju mlađi ili stariji igrači. Za konkurentnost u oba takmičenja potrebna nam je i veća konkurencija u ekipi. Ako to već želimo, onda moramo da dovedemo jake igrače", zaključio je Pioli.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()