Sterling napustio Svetsko prvenstvo jer mu je opljačkana kuća u Londonu

Ponekad fudbal nije najvažniji, porodica je na prvom mestu i ne znam da li će se vratiti, rekao je selektor Engleske Geret Sautgejt

05.12.2022. 09:35
  • Podeli:
raheem_sterling - reuters-638da51a23aa2.webp Foto: Reuters

Engleski napadač Rem Sterling (27) napustio je reprezentaciju i hitno napustio Svetsko prvenstvo u Kataru da bi otišao u London da bude sa porodicom. Razlog za ovaj, nesvakidašnji potez, je to što je igraču Čelsija oplačkana kuća u prisustvu porodice. 

Sterling je, uz dozvolu Saveza i podršku saigrača, otišao iz katarske baze Engleske, pred meč osmine finala sa Senegalom. Velike su šanse da se igrač vrati u Dohu, za utakmicu četvrtfinala koju Engleska igra u subotu protiv Francuske (20 časova).

"Sterlingu je potrebno vreme da bude sa porodicom, da se pozabavi novonastalom situacijom i ne želim da ga teram da razmišlja o nama. Kada će se vratiti? Ne znam, ne mogu to reći. Ponekad fudbal nije najvažniji, porodica je na prvom mestu. Trenutno mu je prioritet da bude sa svojom porodicom”, rekao je selektor Engleske Geret Sautgejt.

Kapiten Hari Kejn je u izjavama za ITV uputio podršku svom saigraču i njegovoj porodici. On je stava da iako je sve šta se dešava Sterlingu "privatna stvar", nikada nije lako videti kolegu u toj situaciji. 

"Videćemo kako će se razvijati situacija iz dana u dan. Siguran sam da će Rem razgovarati sa trenerom i doneti najbolju odluku za sebe i svoju porodicu. To je najvažnije. Šaljemo mu ohrabrenje i nadamo se da ćemo ga videti što je pre moguće”, dodao je kapiten.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()