Stojić oduševljen reprezentacijom: Jedva čekamo da počnu utakmice

On igra za TSC iz Bačke Topole

02.06.2024. 13:16
  • Podeli:
nemanja stojic foto fss-665c545290cef.webp Foto: Fudbalski savez Srbije

Fudbaleri Srbije okupili su se u Staroj Pazovi  u okviru priprema za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj. Reprezentativac Srbije Nemanja Stojić izjavio je da su prvi utisci fenomenalni.

"Atmosfera je odlična i svi jedva čekamo da počnu utakmice. Svi smo svesni šta se nalazi pred nama, svi želimo da postignemo dobar rezultat na EP i zbog toga smo uostalom i malo ranije počeli sa radom. Želimo Srbiju da predstavimo u što boljem svetlu", rekao je Stojić.

Stojić je član TSC-a iz Bačke Topole.

"Nisam znao za podatak da je mali broj igrača koji su igrali našu ligu, a nisu bili članovi Crvene zvezde i Partizana, imao status reprezentativaca na najvećim takmičenjima. To je svakako veliki uspeh za mene, naravno i za moj klub. Veoma sam počastvovan. Imao sam iza sebe dve dobre sezone u klubu, verujem da posedujem kvalitet da budem ovde. Negde sam se potajno i nadao pozivu, a da li sam baš bio siguran, ne mogu da kažem da jesam. Mnogo mi je drago da sam deo ove reprezentacije", istakao je Stojić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()