Stojković: Drago mi je da naše fudbalske ideje daju rezultate

Cilj nam je bilo prvo mesto. Evo, tu je, rekao je selektor Srbije

28.09.2022. 08:07
  • Podeli:
Dragan Stojković Piksi fotoPixell Foto Antonio AhelATAImagesPIXSELL.jpg Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Fudbaleri Srbije napravili su veliki posao u Oslu. Pobeda protiv Norveške (2:0), u poslednjem kolu grupne faze B divizije Lige nacija, donela im je prelazak u viši rang takmičenja, A diviziju, ali i mesto u baražu za kvalifikacije za EP 2024. i ime u drugom šeširu na žrebu. 

Nakon utakmice selektor Dragan Stojković Piksi nije mogao da bude nezadovoljan jer njegov tim je odigrao atraktivnu partiju, lepu za gledanje, i pokazao da je ekipa u svakom smilu.

"Čestitke idu na adresu igrača, oni su ti koji se žrtvuju, bore, koji su solidarni. Drago mi je da naše fudbalske ideje daju rezultate. Nije važno samo pobediti, nego je važno i kako pobeđujemo. Potpuno zaslužena pobeda na kraju. Sve čestitke igračima na fenomenalnim izdanjima u Ligi nacija. Cilj nam je bilo prvo mesto. Evo, tu je, zasluženo", istakao je  Stojković u izjavi za RTS.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()