Stojković iz Hamburga odgovorio Vidiću: Kakve, bre, cifre pominje?

Selektro je reagovao na tvrdnju da je "FSS na selektora i stručni štab potrošio 16.000.000 evra"

01.12.2023. 13:22
  • Podeli:
Tan2023-10-1421541692_7 dragan stojković piksi AP PhotoDenes Erdos-652b06d676f19.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Denes Erdos

O škakljivom intervjuu Nemanje Vidića, nekadašnjeg reprezentativca Srbije, fudbalera Crvene zvezde, Zenita, Intera, odnosno proslavljenog kapitena Mančester junajteda, govori se u javnosti ovih dana. A ima i reakcija pomenutih ljudi. 

Vidić je u razgovoru za "NIN", između ostalog, rekao: 

"Kao član Skupštine FSS, imam pristup informacijama koliko se novca troši u Savezu. Došao sam do podatka da je u zadnje dve godine za selektora i njegov stručni štab potrošeno 16 miliona evra. To je osam miliona evra godišnje".

Tim povodom se, za "Informer", oglasio selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi, koji se trenutno nalazi u Hamburgu gde će 2. decembra prisustvovati žrebu EURO 2024.

"Drago mi je što sam došao ovde u Hamburg, gde će se u ovog vikenda okupiti krem evropskog fudbala. Mi smo ovde doveli Srbiju, rezultatima ostvarenim na terenu u kvalifikacijama, doveli smo je ovde da je promovišemo na najbolji mogući način. A kad se ova svečanost završi, onda ću sigurno odgovoriti Nemanji Vidiću. Odgovoriću mu na njegove obmane, iznošenje netačnih informacija, pokušaje da me diskredituje, da se u narodu stvori nekakva lažna slika o meni", rekao je Dragan Stojković i dodao:

"Sačekajmo da ova svečanost prođe kako dolikuje, da budemo ponosni što je Srbija ovde, pa kad se vratim u Beograd baviću se Nemanjom Vidićem i njegovim tvrdnjama. Kakve, bre, cifre pominje? Pusti ti, majstore, Kinu i Japan. Ali ok, biće narednih dana vremena i više nego dovoljno za razgovor na tu, kao i neke druge teme", zaključio je Piksi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()