Stojković: Siniša, ostavio si neizbrisiv trag u svetu fudbala

Proslavljeni srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović preminuo je danas u 54. godini posle duge i teške bolesti

16.12.2022. 19:04
  • Podeli:
Tan2022-11-14_14422185_4 (1) Dragan Stojković Piksi Tanjug Jadranka Ilić-6388bd9d0435a.webp Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković oprostio se od Siniše Mihajlovića rečima da je legendarni igrač i trener ostavio neizbrisiv trag u svetu fudbala.

"Počivaj u miru, Siniša. Ostavio si neizbrisiv trag u svetu fudbala. Pamtiću te kao veliku ljudsku gromadu i kao neko ko je bio primer kako se treba boriti i da nikada ne treba odustajati", napisao je Dragan Stojković na svom Instagram profilu i najavio da će ići na sahranu Mihajloviću.

Proslavljeni srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović preminuo je danas u 54. godini posle duge i teške bolesti u bolnici u Rimu. Mihajlović se poslednjih nekoliko godina lečio od leukemije.

U jednom trenutku njegovo stanje se poboljšalo, a Mihajlović se vratio trenerskom poslu u Bolonji. Međutim, bolest se ponovo vratila, a legendarni srpski fudbaler i trener nije uspeo da dobije najvažniju bitku.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()