Štoper otkazao Piksiju, on mu već našao zamenu

Za sada nisu poznati razlozi ove odluke

12.03.2024. 14:51
  • Podeli:
Matija Nastasić_Profimedia-64b9585a8c76d.webp Foto: Profimedia

Defanzivac Majorke Matija Nastasić neće se odazvati pozivu u nacionalni tim selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Kako je preneo "Informer", Nastasić je obavestio stratega "orlova" o nedolasku, ali za sada nisu poznati razlozi iza takve odluke.

FSS je reagovao i umesto njega pozvao Srđana Babića, fudbalera Spartaka iz Moskve, za mečeve protiv Rusije i Kipra.

Babić će se pridružiti Nikoli Milenkoviću (Fiorentina), Erhanu Mašoviću (Bohum) , Strahinji Erakoviću (Zenit) i Strahinji Pavloviću (Salcburg) na štoperskim pozicijama.

Nastasić je za Srbiju odigrao 34 meča od debija 2012. godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()