Strahinja Eraković na izlaznim vratima Zvezde: Rusi plaćaju milione za srpskog fudbalera

Menadžeri su prvo demantovali, a sada otkrivaju

17.07.2023. 12:56
  • Podeli:
Strahinja Eraković-1665646447349.webp Foto: FK Crvena zvezda

Naslovom "Spartak čeka Vidićevog naslednika" ruski mediji su najavili novi transfer igrača iz Crvene zvezde u moskovski klub. Reč je o Strahinji Erakovića (22) koji se dogovorio sa ruskom ekipom koju sa klupe predvodi Vladimir Ivić.

Prvo se pojavila informacija da srpski trener želi da vidi igrača u Krasnodaru i da je klub spreman da plati 6.500.000 evra za ovaj transfer. Ove glasine, prvo je demantovao menadžer Dejan Joksimović

Posle razgovora sa RB Sport i Sport24, on je rekao: Vest je odavno izgubila na aktuelnosti, Eraković bi želeo da igra u Ligi šampiona, a malo je verovatno da je neki ruski klub u sadašnjim uslovima spreman da plati 10.000.000 evra, koliko je Zvezda potraživala za svog igrača.

Vreme je prolazilo, pa je sada agent koji zastupa igrača, Zoran Pavlović, potvrdio za Metaratings.ru da je ponuda Spartaka prihvaćena i da se razmatra. Obeštećenje glasi na 8.000.000 evra, a igraču je ponuđen sporazum 3+1 godina. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()