Suarez na ulaznim vratim Intera: Sve izgleda kao meksička sapunica

Trener Gremija potvrdio je da su kontakti između Urugvajica i Intera Majamija stvarni

21.07.2023. 12:17
  • Podeli:
luis_suarez - reuters-63a4136212a0b.webp Foto: Reuters

Fudbaler Luis Suarez je, na američkom kontinentu, glavni glumac u velikoj 'sapunici' na tržištu tokom letnjeg prelaznog roka. Urugvajski napadač je rekao "da" Interu iz Majamija, oduševljen ideji da se priključi nekadašnjim saigračima i drugarima Lionelu Mesiju, Đordiju Albi i Serhiju Busketsu.

Uprkos činjenici da su pozicije igrača i MLS kluba kompatibilne, Suarezov trenutni tim, Gremio, nije bio voljan da pregovara osim ako se ne plati ugovorom dogovorena klauzula o raskidu - 70.000.000 dolara.

"Suarez je sada slučaj koji je u rukama predsednika kluba. Oni razgovaraju. Kao trener moram da se fokusiram na vođenje tima", rekao je Renato Gaučo, koji je nastavio ironično u vezi sa situacijom koja se dešava u kancelarijama tima. "Izgleda kao meksička sapunica koja bi sada trebalo da se završi. Do 2. avgusta je rok, pa ćemo videti ko će kako dalje".

Gaučo je priznao da su informacije o pregovorima Suareza i Intera tačne:

"Sve što je rečeno je tačno. Naravno da želimo da Suarez ostane, ali ne mogu da garantujem šta će biti. Znam šta on misli i šta misli klub. Za sada je razgovarao sa odborom i predsednikom", rekao je Renato Gaučo koji deluje pomalo umorno od cele situacije, ali ima razumevanje, penosi španski "As".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()