Supruga posetila Alveša: Neću ga ostaviti samog

Manekenka je u zatvor otišla sa Brunom, prijateljem i ličnim kuvarom brazilskog igrača

06.02.2023. 09:10
  • Podeli:
Dani Alveš i Žoana Sanz-63e0b357ef30d.webp Foto: Profimedia

Žoana Sanz, supruga Danija Alveša (39), posetila je muža u zatvoru. Susret bračnog para desio se prvi put od kada je fudbaler lišen slobode zbog optužbi za silovanje i trajao je 50 minuta u zatvoru Brajans 2.

Poseta je održana u nedelju između 18.00 i 18.50 časova, a 29-godišnja manekenka je u zatvor otišla u pratnji Bruna, prijatelja i ličnog kuvara brazilskog igrača.

"Neću ga ostaviti samog u najgorem trenutku njegovog života", rekla je Žoana Sanz novinarki Poli Gonzales iz Telesinkovog programa „Fiesta“ kada su je pitali o razvodu.

Kada su je pitali kakvog je psihičkog stanja i raspoloženja bivši igrač Barselone i Sevilje, odgovorŽoane bio je ironičan: Šta mislite?

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()