Sve ima svoju cenu: Dani Alveš platio slobodu i izlazi iz zatvora

Poznato je ime devojke koja je žrtva

20.03.2024. 12:23
  • Podeli:
Dani Alveš1-63db7f306f472.webp Foto: AP Photo/Natacha Pisarenko/Tanjug

Kako je prenela španska "Marka", čuveni fudbaler Dani Alveš (40) pušten je na slobodu. Slavni defanzivac je nedavno osuđen na četiri, pet godina zatvora zbog silovanja. Sud je odlučio da ga pusti uz kauciju od čak 1.000.000 evra.

Sud je sada procenio da rizik Alvešovog bekstva iz države i približavanje žrtvi smanjen, pa je doneta odluka da se prihvati njegov izlazak.

Jedan od najboljih desnih bekova u istoriji fudbala i nekadašnji brazilski reprezentativac osuđen je u februaru. Utvrđeno da je silovao Ester Garsiju. Moraće i da joj plati odštetu od 150.000 evra. 

Alveš je optužen da je napad izvršio u Barseloni 31. decembra 2022. godine. Policija mu je stavila lisice na ruke vrlo brzo.

Dani Alveš je osvojio 42 titule, a igrao je za UNAM, Barselonu, Sao Paulo, Pari Sen Žermen, Juventus, Sevilju. Za reprezentaciju Brazila odigrao je 126 utakmica i postigao osam golova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()