Svedočenje Danija Alveša: Nije mi rekla da stanem

U javnost se pojavio audio snimak izjave optuženog pred sudijom

05.07.2023. 12:23
  • Podeli:
Dani Alves-64a5406c24ef4.webp Foto: Profimedia

Posle pet meseci provedenih u zatvoru Dani Alveš je izašao pred sudiju da da izjavu. On je izneo svoju verziju događaja iz noćnog kluba u Barseloni, sporne noći u kojoj je, prema optužbama, silovao devojku. Emisija 'Código 10', sa Kvatra, objavio je audio snimak izjave brazilskog fudbalera, a svi ostali španski mediji su ga preneli.  

Alveš je priznao da je ranije lagao kako bi zaštitio svoj brak sa ženom koju voli. 

"Kada smo ušli u toalet lokala, stali smo okrenuti licem u lice. Da, ona me je poljubila i počela da mi skida pantalone. Ništa se nije desilo što nismo oboje želeli. Uvek sam se prema njoj odnosio sa velikim poštovanjem", rekao je Brazilac pred sudijom.

Nastavio je o tome kako je sve počelo: 

"Bio sam za stolom u privatnoj sobi diskoteke. Razgovarao sam sa Brunom, mahnuli smo konobaru i on je pozvao tri devojke. Zabavljali smo se i odmaj se među nama javila seksualna privlačnost. Sela mi je u krilo i počela sa seksualnim zavođenjem.

Pitao sam je dva puta da li joj se sviđa i ona je rekla da. I tada je ustala okrenuta leđima prema meni, nastavivši sa seksualnim činom. Na kraju sam je podigao, bila je na meni, okrenuo sam je. Ni u privatnoj sobi ni u kupatilu nije mi rekla da stanem sa akcijom".

To je sve do čega su došli mediji u Španiji.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()