Svi hoće trofej: Navijači Sitija i Intera 'okupirali' centar Istanbula

U dobrom raspoloženju, i jedni i drugi, dočekuju večerašnju borbu za titulu šampiona Evrope

10.06.2023. 13:12
  • Podeli:
Navijači_Mančester Siti_Inter_Istanbul_Foto Tanjug_Željko Vučković (1)-64846c290d904.webp Foto: Tanjug / Željko Vučković

Navijači Mančester Sitija i Intera "zauzeli" su centar Istanbula i u dobrom raspoloženju dočekuju večerašnju borbu za titulu šampiona Evrope.

Fudbaleri Sitija pokušaće da osvoje prvi trofej u Ligi šampiona i kompletiraju istorijsku "tripletu" jer su već uzeli Premijer ligu i FA kup, dok Inter želi četvrtu titulu u istoriji i prvu posle 13 godina.

"Imamo Halanda i De Brujnea odbrana Intera neće moći da ih zaustavi. Samo da brzo damo prvi gol", rekli su izveštaču Tanjuga majka i sin, koji su doputovali iz Mančestera i veruju da će njihov tim postati drugi šampion Evrope iz grada, a šesti iz Engleske.

Optimizma ne manjka ni navijačima italijanskog kluba.

"Može 0:0, pa na penale. Milan je ovde izgubio od Liverpula tako, nakon 3:0. Bilo bi prelepo da uzmemo titulu gde su komšije izgubile", kroz osmeh je rekao jedan navijač crno-plavih.

Uzvratio je pitanjem, odakle ste, a kada je čuo Srbija usledilo je:

"Stanković, Mihajlović. Eh, nedostaje nam Siniša"...

Finale Lige šampiona između Mančester Sitija i Intera igra se od 21 sat.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()