Tadić o žrebu Lige nacija: Čekaju nas odlične provere i utakmice

Orlovi će igrati u grupi A4, protiv selekcija Švajcarske, Danske i branioca titule Španije

08.02.2024. 20:50
  • Podeli:
Dušan Tadić foto Pixsell Foto PixsellM.M.ATAImages.jpg Foto: Pixsell/M.M./ATAImages

Fudbaleri Srbije ove sezone debituju u Diviziji A Lige nacija, a ni na žrebu na kom se našlo najjače društvo Evrope (osim Engleske), nisu mogli da izbegnu susret sa Švajcarcima.  

Orlovi će igrati u grupi A4, protiv selekcija Švajcarske, Danske i branioca titule Španije. S obzirom na to kakva je bila "ponuda" na žrebu, i kakvo je ostalo društvo, ne bi trebalo mnogo da se strahuje, brine, a ni da se sluti unapred na debakl. 

Selekciju Danske će selektor Stojković i njegov tim već u maju da se pripreme, a igrači u junu da odmere snage sa njima, u grupnoj fazi Evropskog prvenstva. 

Kapiten Srbije Dušan Tadić je u Turskoj ispratio žreb u Parizu. Od njega je samo "bolje prošao" njegov drug i saigrač u Fenerbahčeu Edin Džeko, sa reprezentacijom BiH.

"Opet Švajcarska... Znamo i njih i Dance. Taman ćemo Dansku moći bolje da upoznamo na Evropskom prvenstvu", kaže Tadić za "Mozzartsport".

Kao favorita u grupi Tadić prepušta Špancima.

"Španija je jedna su od najboljih reprezentacija".

Raduje se Tadić novim izazovima.

“Ovo je Liga nacija A, tu su sve dobre i kvalitetne reprezentacije. Čekaju nas odlične provere i utakmice”, zaključio je Dušan Tadić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()