Tadić se obratio drugu Džeku: Kapitenu, misliš li da ćemo postati prvaci?

Džeko je na ovom susretu postigao 12. gol u šampionatu

12.12.2023. 11:11
  • Podeli:
Dzeko_tadic_foto_TW-64b7c8ae5ae90.webp Foto: Twitter/@FbTweetlerii

Fudbaleri Fenerbahčea su u velikom derbiju Turske savladali ekipu Bešiktaša rezultatom 3:1. Ovo je vratilo samopouzdanje igračima iz azijskog dela Istanbula, a u svlačionici su bili nosioci igre, kapiteni fudbalske reprezentacije BIH Edin Džeko i Srbije Dušan Tadić.

Tadić je nakon utakmice prišao Dijamantu i pred svlačionicom ga upitao:

"Gledajte, ovo je neverovatna atmosfera, zar ne? Kapitenu, misliš li da ćemo postati prvaci?”, upitao je Tadić.

Džeko mu je euforično odgovorio: 

"Sada još više vjerujem u to".

Inače, Džeko je na ovom susretu postigao 12. gol u šampionatu i tako nastavio sa sjajnim igrama.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()