Tadić svestan blamaže Fenera: Sramno veče

Nismo bili sposobni da uradimo ono što smo morali, kritičan je kapiten Srbije u dresu Fenerbahčea

01.12.2023. 11:42
  • Podeli:
profimedia-0817120592 dušan tadić fenerbahče-653d65ce619db.webp Foto: Profimedia

Fenerbahče je posrnuo u 5. kolu Lige konferencija. Klub iz Istanbula, koji se okupio sa velikim ambicijama tokom leta, doživeo je težak poraz protiv Nordsjelanda - 6:1. 

Koliko bole takve utakmice zna srpski reprezentativac Dušan Tadić i realno komentariše igru svog tima, koja je i njega iznenadila.

"Sramno veče. Ovakvi porazi ne bi smeli da nam se dešavaju jer smo mi Fenerbahče. Izvinjavamo se navijačima koji su došli ovde da nas podrže. Nisu zaslužili da vide ovakav rezultat. Nismo bili sposobni da uradimo ono što smo morali. Mentalno i stavom nismo pokazali partiju kakvu smo želeli. Fokusiraćemo se na meč koji nam dolazi u ponedeljak", rekao je Dušan Tadić za turske medije.

Fener će u sledećem kolu igrati protiv Sivaspora u turskom prvenstvu, pa ima dobru priliku da se iskupi za težak poraz na evro sceni.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()