Tadić u Istanbulu: Runda razgovora sa čelnicima Fenerbahčea

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić nedavno je napustio Ajaks.

16.07.2023. 08:53
  • Podeli:
Dušan Tadić foto Pixsell Foto PixsellM.M.ATAImages.jpg Foto: Pixsell/M.M./ATAImages

Novinarski insajder Fabricio Romano objavio je fotografiju na Tviteru na kojoj je Dušan Tadić uz opis da kapiten reprezentacije Srbije putuje za Istanbul kako bi dogovorio uslove angažmana u Fenerbahče.

Prema informacijama koje je Romano podelio sa korisnicima Tvitera, Tadić je otputovao za Istanbul kako bi razgovarao sa čelnicima Fenerbahčea o nastavku karijere u turskom klubu.

"Dušan Tadić sleće u Instabul kako bi finalizirao prelazak u Fenerbahče. Tadić želi da nastavi karijeru u Evropi, uprkos dvogodišnjem predlogu ugovora iz Saudijske Arabije", napisao je Romano na Tviteru.

Pored Romana i Fenerbahče se oglasio na Tviteru: 

"Fudbaler Dušan Tadić dolazi u Istanbul na pregovore o transferu sa našim klubom", stoji u objavi na društvenoj mreži.

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić nedavno je napustio Ajaks.

"Odluka da napustim klub je bila teška. Ipak, verujem da je ovo pravi momenat. Mislim da je to dobra stvar ne samo za mene već i za klub, kako bi imali novi početak. Vreme koje sam proveo u Ajaksu i uspehe koje smo proslavili daje mi neopisiv osećaj koji nikad pre nisam iskusio u karijeri", rekao je kapiten fudbalske reprezentacije Srbije.

Tadić je izrazio želju da se jednog dana vrati u klub iz Amsterdama.

"Hteo bih da se zahvalim svim navijačima na prelepom zajedničkom vremenu. Ako je do mene, ovo nije konačno zbogom. Uvek ću biti igrač Ajaksa i nadam se skorom povratku u Amesterdam, u drugačijoj ulozi, trenera", izjavio je Tadić.

Tadić je u Holandiju stigao 2018. godine i od tada odigrao 214 utakmica, te postigao 105 golova i podelio 112 asistencija.

Holandski mediji su pisali da je Bešiktaš ponudio Tadiću ugovor na dve godine, uz platu na godišnjem nivou od 3,5 miliona evra. Međutim, Romano je objavio nove informacije u vezi sa novim angažmanom srpskog fudbalera i da je Fenerbahče ponudio novi ugovor. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()