Tajne Bajerna i sukoba Manea i Sanea: Senegalac trpeo rasistička ponižavanja

Prljave su to stvari nemačkih medija, kaže pi ar novog igrača Al Nasra

06.08.2023. 16:18
  • Podeli:
Sadio Mane_Sven Hoppe_DPA-1667986500880.webp Foto: Sven Hoppe/DPA

Senegalac Sadio Mane nedavno je postao saigrač Kristijana Ronalda u saudijskom Al Nasru. I sad kad je napustio Bajern, preko svog pi ara, poručio je da su izrečene mnoge laži u vezi njegovog sukoba sa Lerojem Saneom.

Između Manea i tadašnjeg saigrača Sanea dogodio se ozbiljn sukoba kada su se, dan utakmice sa Mančester sitijem u Ligi šampiona, njih dvojica potukli, a prve informacije govorile da je sve započeo Senegalac.

"Dosta toga pogrešnog je rečeno i napisano o onome što se dogodilo. Prljave su to stvari nemačkih medija koji su se udružili sa Saneom kako bi oblatili Sadija. Laž je da je Bajern kaznio Manea sa 500.000 evra zbog incidenta. Svako ko ima dovoljno znanja o evropskom fudbalu zna da je Sane vrlo arogantan i da je Mane sve suprotno od toga, odnosno mirna osoba", rekao je zastupnik igrača Cise.

U nastavku izlaganja je istakao kako je Sane rasistički vređao Manea.

"Sadio je, posle poraza od Sitija, u svlačionici prišao Saneu, a ovaj ga je udario šakom u glavu pa su morali da intervenišu ostali igrači. Na kraju se Sane izvinio Maneu zbog incidenta. Zašto? Zato jer je znao da je on taj koji je zaje***", poručio je pi ar.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()