Bivši igrač Partizana u problemu: Asano pauzira još četiri nedelje zbog povrede

Reprezentativac Japana je ovog leta prešao iz Bohuma u Majorku i odigrao je šest mečeva za španski klub u La Ligi

11.10.2024. 23:45
  • Podeli:
asano Bane T. StojanovicATAImages-668958ba725c4.webp Foto: Bane T. StojanovicATAImages

Japanski fudbaler Takuma Asano pauziraće još najmanje četiri nedelje zbog povrede mišića zadnje lože, saopštio je njegov klub Majorka. 

Nekadašnji fudbaler Partizana je van stroja već tri nedelje, a poslednji pregledi su pokazali da se neće vraćati na teren još četiri sedmice.

Reprezentativac Japana je ovog leta prešao iz Bohuma u Majorku i odigrao je šest mečeva za španski klub u La Ligi, bez postignutog gola.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()